HR 480 SC

Beskrivelse:

HR480 SC giver dig en god komfort og sikkerhed. Vi tilbyder en båd, der er svensk og fremstillet med den højeste kvalitet. HR480sc er designet i en form der gør den kommer hurtigt op og plane og utrolig stabil at sejle i. 
Den sejler fint med alt fra 40hk til 80hk og med de mange detaljer kan den sammenliges med både der ligger i en dyrere klasse. Lig mærke til det smarte fold-up bord i styrborg side og vandski træk stang er standart i denne model. 
Er et af markedets mest velbyggede og overkommelige styringskonsoller. HR 480SC betyder problemfri ejerskab og brugerkomfort af det bedste snit. Båden er nem at sejle takket være sin geniale skrogform og går hurtigt op til planing.
Båden opfører sig roligt og stabilt under alle vejrforhold. Du bør vælge en langbenet motor 40 til 80 hk for altid at være sikker på, at båden har tilstrækkelig ydeevne selv på længere ture. HR 480SC er velbygget i mindste detaljer og kan sammenlignes med meget dyrere både. Smarte løsninger som et foldebord på styrbordets forside, to større opbevaringsrum og en vandskibsstang er standard. Båden har som standard: hynder, Hovedafbryder, Badestige, selvlænsende, rustfri gelænder, styrepult, 12 v. udtag, pulverslukker mm.

Ekstra udstyr: 

Teak lamiant 4.750 kr.

Kortplotter garmin 62cv 5.450 kr.

Cocpittelt  7.500 kr.

Pult cover 850 kr.

Video:  

https://www.youtube.com/watch?v=PzFgw_lDvYQ

Specifikation: