Yamaha 150 HK

Beskrivelse:

Slap af – med en magisk blanding af kraft og økonomi

Den nyeste generation af F150 er designet til at give dig mulighed for at slappe af, når du er på vandet, med en række banebrydende teknologier, så der leveres en meget ren, effektiv og økonomisk ydeevne. Teknologien omfatter et avanceret DOHC-design (dobbelt overliggende knastaksel) og særlige indsugnings- og udstødningssystemer til optimering af forbrændingsprocessen. Yamahas EFI-system, som samarbejder med en mikrocomputer, analyserer og justerer desuden blandingen af brændstof og luft, så du får en fremragende brændstofeffektivitet. PrimeStart™-tændingen og mange andre unikke funktioner, som f.eks. Yamahas eksterne Y-COP-beskyttelse og vores brede Power Trim & Tilt-system, gør det til en ren fornøjelse at bruge denne motor.

Med sit elegante design, kultiverede motorgang og fantastiske detaljer er vores legendariske F150 skabt til afslapning på vandet. Banebrydende teknologi leverer ren, effektiv og økonomisk effekt.

Denne verdensberømte motor omfatter et advanceret DOHC-design (dobbelt overliggende knastaksel) og særlige indsugnings- og udstødningssystemer til optimering af forbrændingsprocessen. En stærk klokoblinmg med 8 tænder sikrer et gnidningsløst gearskifte og en lang levetid- og den specielle motorhætte er designet til effektivt at opsamle og lede vand væk.

Mange andre brugervenlige funktioner som f.eks. Yamahas fjernbetjente Y-COP-beskyttelse, styring af variable trolling-omdrejninger og vores Wide Range Power Trim & Tilt-system gør det til en ren fornøjelse at bruge denne nye motor.

 

Specifikation: